Over mij

Mijn naam is José Appels. Voordat ik mijn bedrijf als NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator startte, werkte ik als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening. Sinds 2017 ben ik werkzaam in mijn huidige functie in de regio Tilburg. Als NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator ondersteun ik mensen onder andere bij de aangifte erfbelasting, nalatenschapsafwikkeling en -planning en het opstellen van een digitaal dossier.

Mijn opleiding als Mediator heb ik afgerond bij een door MfN erkend opleidingsinstituut. Tijdens deze studie raakte ik steeds enthousiaster over conflictbemiddeling. Want, in tegenstelling tot een rechtbank, heeft mediation een laagdrempelig karakter. Als Mediator fungeer ik als onafhankelijke, derde partij wanneer erfgenamen er samen niet uitkomen of wanneer er sprake is van ruzie of een (dreigend) conflict. Zo zoeken we samen naar een oplossing, die voor alle partijen aanvaardbaar is.

NalatenschapsAfwikkelaar

Vanuit mijn oprechte belangstelling onderzoek ik hoe ik u als NalatenschapsAfwikkelaar het beste kan helpen in periodes van verdriet, veranderingen of verlies. Met alle emoties die daarbij horen. Kwaliteit en vertrouwen staan hierbij hoog in het vaandel. Goed kunnen luisteren, organiseren en mensgericht werken zijn dan ook een aantal van mijn kernkwaliteiten.

Als NalatenschapsAfwikkelaar breng ik uw wensen over uw nalatenschap en levenstestament in kaart. Bij de verdeling van een erfenis komt namelijk een hoop kijken. Samen bereiden we de verdeling van uw erfenis tot in de puntjes voor. Als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon bied ik ondersteuning en wijs ik u graag de weg. Daarnaast kan ik ook optreden als (levens)executeur.

Meer over mijn rol als NalatenschapsAfwikkelaar

Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Bel +31 6 11 16 81 52 of stuur een mail naar info@joseappels.nl. Ik help u graag verder.