Over mij

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg. Ik ben erkend NalatenschapsAfwikkelaar  & Mediator in de regio Tilburg. In deze rol ondersteun ik mensen bij onder andere de aangifte erfbelasting, de wettelijke verdeling van een nalatenschap, de nalatenschapsplanning, maar ook bij arbeidsconflicten of ruzies om een erfenis ondersteun ik als mediator.

Wat kan ik voor u betekenen?

Mijn werkervaringen deed ik op als adviseur en leidinggevende in organisaties in de financiële dienstverlening. Daarna heb ik gewerkt als operationeel directeur bij een Thuiszorg organisatie.

Ik werk graag met mensen door ze te ondersteunen of verder op weg te helpen tijdens periodes in hun leven die verdriet, veranderingen of verlies met zich meebrengen. Met alle emoties die daarbij horen. Dit breng ik samen in mijn werkzaamheden als NalatenschapsAfwikkelaar en Mediator.

Goed kunnen luisteren, mensgerichtheid, organiseren en op zijn tijd een praktische insteek zijn een aantal kernkwaliteiten die bij mij passen. Ik wil weten wie de mens is die tegenover mij zit en hoe ik hem of haar het beste kan helpen. U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling. 

José Appels NalatenschapsAfwikkelaar

Als NalatenschapsAfwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap en levenstestament in kaart te brengen. Daarnaast ben ik bevoegd om als executeur op te treden. Bij de verdeling van een erfenis komt immers veel kijken. Het is dan fijn om iemand naast u te hebben staan die kennis heeft van zaken en als onafhankelijk adviseur en vertrouwenspersoon voor u werkzaam is. Hierbij kan ik u de weg wijzen en veel werk uit handen nemen. Samen bereiden we de verdeling van uw nalatenschap aan de hand van een nalatenschapsplanning tot in de puntjes voor. 

Ik ben lid van Novex, Nederlandse organisatie voor Executeurs. Sinds 2017 ben ik erkend NalatenschapsAfwikkelaar. Deze organisatie voorziet in jaarlijkse kennissessies en intervisie bijeenkomsten. Kwaliteit in de uitvoering van onze diensten staat daarbij voorop. Ik ben werkzaam in de regio Noord Brabant.

Klik hier voor meer informatie over mijn rol als NalatenschapsAfwikkelaar.

José Appels Mediator

Mijn opleiding als Mediator heb ik afgerond bij een door MfN erkend opleidingsinstituut. Tijdens de opleiding raakte ik steeds enthousiaster over dit vak. Mediation is een heel andere benadering in het oplossen van conflicten. Vaak is de stap naar een rechtbank te groot, mediation is een mooie laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan. Als mediator begeleid ik deze gesprekken. Er kan sprake zijn van een arbeidsconflict of een conflict in de relationele sfeer, denk hierbij aan ruzie om een erfenis. Als mediator stel ik cliënten zelf in staat om hun eigen oplossingen te vinden voor hun conflict. Ik ben in 2017 afgestudeerd als mediator en ik ben geregistreerd in het ADR register. Ik ervaar dit als heel mooi en dankbaar werk! 

Klik hier voor meer informatie over mijn rol als mediator.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek van 30 minuten. Telefonisch ben ik te bereiken op het nummer 06 – 11 16 81 52. U kunt ook een e-mail sturen naar mediator@joseappels.nl.