Over mij

Mijn naam is José Appels. Voordat ik mijn bedrijf als NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator startte, werkte ik als adviseur en leidinggevende in de financiële dienstverlening. Sinds 2017 ben ik werkzaam in mijn huidige functie in de regio Tilburg. Als NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator ondersteun ik mensen onder andere bij de aangifte erfbelasting, nalatenschapsafwikkeling en -planning en het opstellen van een digitaal dossier.

Mijn opleiding als Mediator heb ik afgerond bij een door MfN erkend opleidingsinstituut. Tijdens deze studie raakte ik steeds enthousiaster over conflictbemiddeling. Want, in tegenstelling tot een rechtbank, heeft mediation een laagdrempelig karakter. Als Mediator fungeer ik als onafhankelijke, derde partij wanneer erfgenamen er samen niet uitkomen of wanneer er sprake is van ruzie of een (dreigend) conflict. Zo zoeken we samen naar een oplossing, die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Meer weten over mijn rol als NalatenschapsAfwikkelaar? Bekijk het hier

Wilt u meer informatie? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Bel +31 6 11 16 81 52 of mail naar info@joseappels.nl. Ik help u graag verder.